Siivouspalvelut Helsinki


SIIVOUSPALVELUT HELSINKI

SMC Siivouspalvelut Helsinki - SMC Palvelut Oy

SMC Siivouspalvelut / SMC Palvelut Oy on laadukasta siivouspalvelua tuottava yritys.

Kaikki siivousalaan kuuluvat siivoustyötSMC Siivouspalvelulle - SMC Palvelut Oy :lle


Laatu, luotettavuus ja vastuullisuus ovat sydämen asioita. Tarjoamme arvojemme mukaiset siivouspalvelut kaikkialla Helsingin alueella.


Helsingin kilpailluilla markkinoilla vipeltää monenlaista palvelun tarjoajaa. Me suhtaudumme siivoukseen vakavasti.SMC Siivouspalvelut


Toteutetaan aina suunnitelmallisesti. Ensimmäiseksi selvitetään, mitkä ovat asiakkaan tarpeet. Palvelun laatua seurataan jatkuvasti, jotta asiakkaamme saavat juuri sitä, mitä haluavat ja me voimme olla ylpeitä työmme jäljestä.


Työntekijämme ovat ammattilaisia, ja heitä koulutetaan jatkuvasti lisää. He hallitsevat työnsä, ja tuntevat käyttämänsä välineet, aineet, koneet  mainiosti.


Toimitilojen puhtaus on osa yrityksen markkinointia sekä henkilöstön terveyttä ja viihtyisyyttä. SMC Palvelut Oy:n palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Konsultoiva myyntimme auttaa asiakasta siivouksen ja lisäpalvelujen suunnittelussa.


SMC Siivouspalvelut on Helsingin laadullisen ja puhtain siivousta kilpailukykyiseen hintaan – laadusta tinkimättäYlläpitosiivouksen lisäksi teemme perussiivoukset, kuten esimerkiksi ikkunoiden pesut, lattioiden pesut - vahapois ja vahaukset sekä erikoistilojen siivoukset, esimerkiksi keittiötilat. Palveluumme voi lisäksi kuulua saniteettitarvikkeiden ja vaihtomattojen tilaaminen sekä viherkasvien hoitoa sekä tekstiilien pesetystä.


Tuotamme laadukkaita palvelukokonaisuuksia huomista ajatellen sekä välittäen kokonaisvaltaista hyvinvointia asiakkaillemme


SMC Palvelut Oy - Siivouspalvelut Helsinki

SMC PALVELUT OY ON EDULLINEN JA LUOTETTAVAA PALVELUALAN SEKÄ MONIALAN AMMATTILAINEN.